Thuis

Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Als manufactuor van automobielbuitenkanten, hebben wij goed voordeel in autodak footpalte, beschermend bar. Wij zetten eerst altijd reputatie en kwaliteit.

 

 

 

Is Auto Medeplichtig Co. van Changzhouyuhang, Ltd een professionele fabrikant die zich in de ontwikkeling van autodak bevordering en het rek van het autodak specialiseren. Het bedrijf werd gevestigd in 2009.It wordt gevestigd in de mooie en rijke Zuidenbank van de Yangtze-Rivier, de beroemde stad van nationale stoom en wrijvingdelen, en de oude stad van Mencius, de oude stad van geschiedenis en cultuur.

 

Momenteel, behandelt het fabrieksgebied een gebied van 6000 vierkante meters, is de productieworkshop 12 duizend vierkante meters, en heeft een aantal uitstekend ontwerp en verwerkende beroeps, evenals gevorderd professioneel productiemateriaal. Het bedrijf heeft een sterk en rijp technologieonderzoek en een ontwikkelingsteam, en heeft een plaats op het gebied van de productie van automobiel bagagerek. De regenbootvluchtelingen hebben een reeks high-end het rekproducten van de autobagage ontwikkeld.

 

Met wetenschappelijke besluitvorming en eersteklas beheer, Yuhang-geeft het bedrijf volledig spel aan de voordelen die van technisch personeel en hoofdverrichting, onophoudelijk de schaal van productie vergroten en het niveau van materiaal verhogen. Het heeft geavanceerd productiemateriaal in Duitsland, Korea en andere industrieën opeenvolgend, geïntroduceerd en tot een regelmatige sprong in het ontwerpconcept en de productkwaliteit gemaakt. Het regenende bedrijf heeft nu dievan CERTIFICATIE TS16949 en IS09001-testnormen overgegaan, bij productkwaliteit en de kwaliteitsdienst worden gebaseerd, en de samenwerking met verscheidene beroemde merk autofabrikanten in China.In 2016, het werd de twee rangleverancier van automobiele vervangstukken van de beroemde automobiele fabriek van de groepsmachine in buitenland.

 

 

Yuhang is geëngageerd aan onafhankelijk het ontwikkelen van nieuwe producten zoals automobiele dakdecoratie, en constant het verbeteren van het concurrentievermogen van ondernemingen. Met zijn elegante en beknopte verschijning, sterke en stabiele kwaliteit,

 

Yuhangco., Ltd heeft in binnen- en buitenland ontwikkeld en zijn eigen autobovenkant herladend producten, geproduceerd en het hoge lof van de groep en de klanten gewonnen.

 

Het Yuhangbedrijf is zeer vertrouwd met de sterkte van kwaliteit. De jongste jaren, heeft het bedrijf een vriendschappelijke en op lange termijn behulpzame verhouding met goed gevestigd - bekende binnenlands deren bedrijven, Yitian, Guotai, Yilan en fanya. Het heeft alsobecome een reserveleverancier van sommige binnenlandse machinefabrieken, en een behulpzame partner in de nieuwe de groepsinstallatie van het energievoertuig geworden.

 

Het „getijde neemt in de hemel toe, en Yang Fanzheng is tegelijkertijd.“ Yuhang lanceert gerenoveerd. Onder ogen ziend de toekomst, zal het bedrijfpersoneel aan transporteren het „georiënteerde mensen, onafhankelijke innovatie“ doel verdergaan,

 

versnel het tempo van ontwikkeling, in de integratie van ontwikkeling, in de samenwerking in sterk, en volledig sprint de hoge eindkwaliteit. Het Yuhangbedrijf is een carrièreleider in de autowijzigingsindustrie, geworden en grote vooruitgang geboekt.

 

 

China Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij worden gevestigd in 2009, behandelen een gebied van 6000 vierkante meters.

Wij hebben R&D, dat producten volgens aangepast verzoek kon maken.

Ons bedrijfsvolume is meer dan 5 jaarlijks miljoen.

 

China Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd. Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : TATA.MEILA

Aantal werknemers : 120~200

Jaarlijkse omzet : 3M-5M

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Yuhang Auto Accessary Co., Ltd. Certificaten